/Om os

Bedre videooplevelser med SpeakerBee

SpeakerBee er et produktionsselskab med speciale i livestream- og videoproduktion. Vi producerer i vores videostudier i København, Aarhus og på lokationer over hele Danmark.

Vi er en blanding af effektive projektledere, kreative specialister og teknikere med fokus på at levere engagerende videooplevelser for vores kunders målgruppe.

Vores tilgang er ultra fleksibel og vi finder altid kreative løsninger på avancerede udfordringer. Vores store fokus på kundecentrisk projektledelse, gør at vores kunder bruger os igen og igen.

"Tilføj en virtuel dimension til de fysiske events"

Torben René Larsen, CEO

SpeakerBee kom til verden under pandemien i 2020, hvor livestreaming og online møder hurtigt blev en uundværlig kanal for virksomheders interne- og eksterne kommunikation.

Hos SpeakerBee oplever vi stadigt stigende efterspørgsel på virtuelle events - også selvom pandemien langsomt mister sit tag. Vores kunder har nemlig opdaget at virtuelle events er langt billigere at afholde end fysiske, de sparer på miljøet via mindre transport, og så kan man på en simpel måde komme ud med sit budskab, til en meget stor målgruppe.