Netcompany

Branded nyhedskanal

Se hvordan arrow_downward

Nyhedskanal med hjælp til koncept og eksekvering

Netcompany ønskede at positionere sig som thought leader inden for GovTech på det europæiske marked. SpeakerBee foreslog en redaktionel tilbagevendende industri-update med seneste trends og nyheder fra den offentlige administration.

Resultatet blev 2-3 månedlige magasinprogrammer af ca 15- 20 min varighed produceret i et virtuelt studie med greenscreen og kameratracking i samarbejde med Udenrigsministeriet. Indholdet produceres i samarbejde med kunden og vores partner, det journalistiske bureau, Community Content. Programmet forproduceres som såkaldt live-on-tape og livestreames derefter på et senere tidspunkt.

Mange live programmer er forproducerede hvilket giver en tryghed omkring det endelige resultat. F.eks. kan man lave optagelser om og der er tid til at forfine overgange, introer osv. Seerne får naturligvis stadig en live oplevelse, da hele produktionen er produceret og efterredigeret som et “live-program”.

Kontakt os

Hos SpeakerBee hjælper vi hele vejen

Netcompany havde brug for et produktionshus der kunne hjælpe dem helt før konceptfasen, herefter leveret vi alt teknisk og supplerende projektledelse

check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle

Projektledelse
Greenscreen studie
Video- og lydoptagelse
Programgrafikker
Redigering
Livestreaming ud til massen

Kontakt os