Sydbank

Webinarstudie til corporate

Se hvordan arrow_downward

Et ønske om et selvdrivende studie uden teknisk ekspertise

Sydbank henvendte sig til SpeakerBee om et studie i deres hovedkvarter i Aabenraa. Internet har Sydbank mange webinarer og møder der skal afholdes og her er det meget vigtigt at de kan præsenterer sig selv på den aller bedste måde.

Alt Sydbank skulle tage stilling til var hvor mange der skulle stå foran kameraet på en gang og i hvilket omfang de selv skulle kunne styre det.

SpeakerBee designer alle studier i 3D før bygningsprocessen går i gang, her kan kunden få vejledning og komme med ønsker til indretning af studiet.

Kontakt os

Styring af studiet

Det var enormt vigtigt for Sydbank at studiet var så fleksibelt, som muligt men på sammetid nemt at lære at bruge. Dem der til dagligt laver finans og bank opgaver skal altså også kunne producerer ét times webinar.

Hos SpeakerBee tænker vi meget kreativt, med tekniskorienteret løsninger til kundens behov og det var muligt at lave et fejlfrit flow ved hjælp af programmeretknapper der tager brugeren i hånden helt fra at tænde hele studiet via en knap, til at gå live på den næste knap. Vi har udviklet et helt unikt flow der både er logisk og ikke begrænsende for en bruger der ikke har prøvet livestreaming eller videoudstyr før.

Kontakt os

Hos SpeakerBee hjælper vi hele vejen

SpeakerBee leverede en komplet studieløsning efter Sydbanks krav. Alt fra 3D design af studiet og indkøb af udstyret til opsætning og installation.

check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle

Projektledelse
Inspektion af Sydbanks lokale
3D modellering af Sydbanks lokale
Indkøb af udstyr
Opsætning af kamera, lyd- og lysudstyr
Konfigurering af udstyr til Sydbanks behov
Remote support hotline

Kontakt os