Professionel livestreaming

Bedre livestreaming med SpeakerBee

Uanset om I skal livestreame jeres næste konference eller webinar med professionelt billede, lyd og lys, er du kommet til det rette sted. SpeakerBee tilbyder professionel livestreaming i København og resten af Danmark. Vi hjælper jer med at gå live fra jeres lokation, eller fra vores fem specialindrettede videostudier.

Vi skaber unikke og engagerende seeroplevelser via fokus på interaktion, krystalklar video med mange vinkler og crisp lyd. Med os får jeres online seere den bedste oplevelse, og du får hjælp til hele processen med en dedikeret projektleder.

Unikt fokus på seeroplevelsen
Vi har 100% styr på teknikken
Du får altid en dedikeret projektleder
Kontakt os
Livestreaming
250+
Live produktioner
5
Livestream studier
10
Kreative specialister
Canada Logo
Experian logo
Yousee logo
Coor Logo
Inspari logo
Arla fonden logo
Danmarks Naturfredningsforening logo
Danban logo
Løkkefonden logo
Better collective logo
Better Collective logo
/løsninger

Det hjælper vi dig med

Få hjælp til planlægning, markedsføring, afvikling og post-produktion.
Webinarer og online debatter
Årsmøder og generalforsamlinger
Virtuelle events i TV-kvalitet
Konferencer og seminarer
Virtuelle pressemøder
Web-tv
/teknik der gør det muligt

Fokuser på det gode indhold - så klarer vi teknik og produktionsledelse.

5 Kameravinkler i 4K/HD

Vi har det nyeste kameraudstyr med mulighed for at sende live i absolut højeste kvalitet. Vi bruger typisk 5 kameravinkler i HD/4k, som giver en oplevelse i tv-kvalitet.

Inviter remote gæster

Inviter remote deltagere med i din stream via VMIX calls til hele verden. Vi hjælper også med vejledning og test af udstyr til de gæster der deltager remote.

Send på alle platforme - og flere på samme tid

Send til Vimeo, Facebook Live, LinkedIn, Youtube, Zoom, Skype, Teams m.fl eller dem alle på samme tid. Vi hjælper også med at vælge den rigtige platform.

Pre- og postproduktion

Få hjælp grafik og video til din stream. Hent din rå video via vores online server, eller lad os redigere din video til content der optimeret til sociale medier, hjemmesider m.m.
/det bør I overveje

 Vælg den rigtige livestreamingplatform

Der er stor kvalitetsforskel om man sender på mødeplatforme som ZOOM eller på dedikerede lstreaming platforme. Vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning, som passer til jeres event. Vi anbefaler Vimeo Live hvor kvaliteten er i top, og som giver mulighed for interaktion via q&a, chat og polls.
Nogle af de platform som vi sender live på
Vimeo livestreaming
Facebook live
Youtube live
zoom møde i høj kvalitet
Teams møde
Livestreaming på twitch

Prøv vores livestreaming studier i KBH K

Spar leje af venue, og mød op til varm kaffe i et af vores fire professionelle videostudier i KBH K. Studierne er til dem der ønsker billede, lyd og video i højeste kvalitet, og tanken om et komplet setup fra teknik til gæstefasciliteter. Studierne er perfekt til både broadcastede events og almindelige webinarer.

Se studierne her

Hvad siger vores kunder?

"SpeakerBee har vi taget vores digitale events til næste niveau. De er præcis den partner vi ledte efter, og sikrer høj kvalitet i vores mange video- og livestreaming produktioner med fleksible arbejdsgange og hurtig eksekvering."
Line Graversen, Netcompany
“Stærkt setup - fra planlægning til optagelsen i studiet. Resultatet af vores webinarer er topprofessionelt!  
Louise Hjerrild, Inspari
"Fantastic experience hosting our event with SpeakerBee studios. Very professional with an "anything is possible" mindset. Feedback from our event with more than 300 people was amazing!"
Stine Kjærsgaard, Association of Tech Startups in Denmark
/kontakt

Skal vi hjælpe med dit næste livestreaming projekt? 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Bjarke B. Kristoffersen
Projektleder
Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7925
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
/viden

Det du bør vide om livestreaming

Professionel livestreaming er blevet en populær kanal til virksomheders interne- og eksterne kommunikation. Med livestreaming kan man holde store møder uden fysisk deltagelse, nemt samle tusindvis af seere og skabe online events med interaktion fra et online publikum. At sende live er nemlig meget mere end online møder på Zoom.

Hvad er livestreaming?

Livestreaming når man optager lyd og video og sender det via internettet i realtid. Resultatet vil derfor kunne opleves af seere med ingen eller lidt forsinkelse. Det er derfor et godt alternativt til video-on-demand, fordi det giver mulighed for interaktion med seerne. Når man sender live opkobles et webcam eller professionelt kamera til en computer eller mobil. Herfra kan signalet, via forskellige platforme til livestreaming, sendes til seere der kan se via mobil, computer eller tablet.

Med de rigtige platforme, som eksempelvis Facebook live og Vimeo, kan seerne aktiv deltage via beskeder, likes og i nogle tilfælde endda via eget webcam. En rigtig god ide, hvis man gerne vil i dialog med sit publikum, gennem eksempelvis quizzer eller spørgsmål til oplægsholdere.

Hvad er fordelene ved at sende live?

Når man sender live kan man ud over hele verden på kort tid, og deltagelse er ikke længere begrænset af fysiske afstande. Livestreaming er derfor også billigere end fysiske events, og du kan principelt have uendelige deltagere til et virtuelt event.

De rigtige platforme giver også gode muligheder for dialog med dine interessenter via online interaktion. Desuden bruger mange virksomheder webinarer til at genere friske salgsleads, eller som led i deres marketing strategi.

De største fordele ved at livestreame er:
1. Kom ud til en større målguppe
2. Mindre transport
3. Generere friske salgsleads
4. Billigere end fysiske events
5. Bedre statistik på deltagere
6. Genbrug stream som videocontent
7.Engager dine seere
m.m.

Hvad koster det?

Prisen på livestreaming er forskelligt alt efter den type online produktion du ønsker at lave. Hos SpeakerBee tilbyder vi at sende live fra vores in-house videostudier eller på jeres lokation. Hvor mange kameraer, antal timer, remote deltagere o.lign. har også en betydning for den endelige pris.

Hvad kan man sende live?

Man kan sende live fra alle typer fysiske begivenheder, fra sit kontor eller fra sin mobil i bussen. Det er kun fantasien der sætter grænser. Men de fleste virksomheder bruger live video til at samle flere mennesker om deres budskab.

Typiske begivenheder der sendes live fra
1. Årsmøder og generalforsamlinger
2. Webinarer
3. Konferencer
4. Medarbejderevents
5. Online møder af alle slag
6. Townhall møder
7. Seminarer
8. Kulturelle begivenheder
m.m

Møde- eller streamingplatform?

Mødeplatforme som Zoom og Teams er gode til dem der ønsker at interagere med seerne via webcam. Til gengæld er kvaliteten mindre god. Vælger man i stedet en livestreaming platform som Vimeo eller Facebook live, er signalet ca. 15 sekunder forsinket, hvilket giver langt højere kvalitet. Vi anbefaler ofte vores kunder at bruge Vimeo Live, og vi har en premium løsning som giver mulighed for q&a, chat og polls.

Vil du vide mere?