Derfor skal du ikke holde dine “zoom-møder” på Zoom

Alle har prøvet at være i et Zoom-møde. Langt de fleste af vores kunder henvender sig for at benytte vores studier til at holde “zoom-møder”. Efter den første snak ender de ofte med en helt anden og meget bedre løsning. Her kan du se hvilken.

Du kender Zoom. Den digitale mødeplatform har længe været velkendt, men blev for alvor taget i brug, da corona ramte tilbage i marts 2020. Med hjemsendelser og isolation, gik man fra seminarer til webinarer og fra forretningsrejser til digitale møder. Sidstnævnte er kommet for at blive, så vi er nødt til at være selektive med hvilke platforme, vi bruger. De mest almindelige videomødeplatforme benyttet i Danmark er Google Meet, Microsoft Teams, og Zoom. I dette blogindlæg tager vi udgangspunkt i sidstnævnte, så du kan være velinformeret, før du træffer en beslutning om din mødeplatform.

Tabt troværdighed 

Zoom har, ligesom deres konkurrenter, tidligere udmeldt at de har end-to-end-encryption, som sikrer at der ikke lækkes noget information mellem deltagere. Da det viste sig ikke at være tilfældet, mistede platformen sin troværdighed. Risikoen for en zoom-bruger er således, at indholdet af mødet, den identificerede lokation og potentielt ansigtsgenkendelse ved AI, kan opbevares af Zoom og potentielt leveres til deres tredjepartsleverandører. 

“Kan du høre mig?”

Vi har alle været i online møder, hvor de første 1-2 min. går på at sikre det tekniske set-up. Kan mit team høre mig? Er kvaliteten på mit kamera godt nok? Hakker mit internet, fordi nogle på samme net streamer video? Det er meget man skal sikre sig, før man hopper ind i et online møde. 

Hos SpeakerBee prioriterer vi kvaliteten af dit møde. Vores team af tekniske specialister sikrer, at alt fra lyd og video til præsentationer og navneskilte, er intet mindre end knivskarpt. Skal vi løfte niveauet på dit næste online møde? Ræk gerne ud, så tager vi en uforpligtende snak.

SpeakerBee studie 1 set-up til livestreaming
SpeakerBee studie 1 set-up til livestreaming


Uprofessionelt til stormøder

Mange af vores kunder afholder stormøder såsom generalforsamlinger og internationale stakeholdermøder. Til disse møder er der typisk flere remote deltagere, længere præsentationer, og det er altoverskyggende, at internetforbindelsen er stabil. Zoom-møder kan ikke brandes på en professionel måde, og der er nogle faste set-ups rent visuelt. Hvis mødet skal optages til senere brug på Zoom, er der ligeledes meget begrænsede muligheder.

Vidste du, at du med SpeakerBee kan få dit eget virtuelle studie? Dit skræddersyede studie i alt fra baggrund og grafikker til møbler og set designs. Klik her for at læse mere om dine muligheder.

SpeakerBees Green screen studie i Teglværket
SpeakerBees Green screen studie i Teglværket


Opsummering af indlæg

  • Kend din videomødeplatform før du afholder dit møde.
  • Zoom har mistet troværdigheden efter deres sager om dataleaks.
  • Der kan forekomme irriterende tekniske udfordringer med Zoom, som man selv er nødt til at få styr på. 
  • Dit møde i Zoom fremstår i deres interface, som ikke kan skræddersyes. Funktionerne er begrænsede og skal styres manuelt.

Hybrid-event på Teglværket

SpeakerBee råder over en kombineret konferencesal og studie med plads til mellem 100 og 600 deltagere og professionel livestreaming-udstyr, der allerede er installeret. Med denne kombination sparer du en del tid og budget til produktionsmøder, opsætning på forhånd, tekniske prøver osv. Det hele virker allerede! Kontakt os for at høre mere.

/nyheder

Følg med på de nyeste livestreaming trends

Vil du have Danmarks (måske) skarpeste nyhedsbrev om livestreaming? Hver 14'ende dag sender vi dig de absolut vigtigste trends og viden indenfor livestreaming.
Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du at vi må sende dig den nyeste viden om livestreaming. Læs mere om hvordan vi opbevarer din data her.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.