Lars Tvede: Klodens vildeste system til at tackle verdens forandring

Har investoren og forfatteren Lars Tvede og hans team udtænkt klodens vildeste system til at forstå og tackle verdens forandring?

Supertrends i verden

For nogle år siden udgav Lars Tvede en bog kaldet Supertrends, som handlede om fremtiden. Ved udgivelsen ville han så publicere en liste med over 100 vigtige begivenheder – primært teknologiske gennembrud – som han forventede inden 2050. Den liste fandt han imidlertid til sin egen forbløffelse svær at lave – til trods for, at han altså lige havde skrevet en ganske lang bog om emnet.

Det fik ham på den tanke, at der givetvis var titusinder af forventede gennembrud og game changers i fremtiden, men at man kun kunne få overblik over dem alle, hvis man spurgte tusindvis af fageksperter – og fulgte op med dem hele tiden. Resultatet ville blive et levende konsensus landkort over fremtiden. En drøm for iværksættere, investorer, forskere og erhvervsledere.

Se fremtiden gennem tech

Nu - i 2021 – mener Lars, at nødden faktisk er knækket, og i dette webinar præsenterer han hvordan. Spænd sikkerhedsselerne, når han går i gang, for undervejs vil han omtale begreber som web-scraping, crowdsourcing, avancerede data visualiseringer, pocket alarms, attention trends, market X-rays, machine learning, text mining, og meget andet. Se med, hvis du vil lære om en vild tilgang til at forstå nutiden og til at se ind i fremtiden.

Er du interesseret i at livestreame direkte på tværs af dine kommunikationskanaler? Læs om dine muligheder her.

/nyheder

Følg med på de nyeste livestreaming trends

Vil du have Danmarks (måske) skarpeste nyhedsbrev om livestreaming? Hver 14'ende dag sender vi dig de absolut vigtigste trends og viden indenfor livestreaming.
Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du at vi må sende dig den nyeste viden om livestreaming. Læs mere om hvordan vi opbevarer din data her.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.