Seier & Magnus Heunicke: Covid-19 - et år senere

Coronaen har været i Danmark i over et år. Lars Seier har derfor inviteret sundhedsminister Magnus Heunicke i studiet for at tale om coronakrisen, og hvordan det har været at stå i spidsen for folkesundheden i et helt år uden at vide, hvornår det får en ende.

Coronabølgerne i Danmark

Det må have været en noget anden opgave, end Heunicke forestillede sig ved udnævnelsen til minister efter seneste valg. Lars Seier vil gerne høre, hvordan det har været på det personlige plan at stå med så stor og utaknemmelig en opgave. De to vil også vende genåbningen med alle de muligheder og udfordringer, den kan føre med sig. I marts lukkede Regeringen hurtigt landet ned, da vi blev ramt af første bølge. Og hen over sommeren kunne man lukke relativt meget op. Anden bølge ramte hele Europa i efteråret og vinteren, og Danmark måtte igen lukke ned i december. Nu er vi i februar og marts, og alle vil gerne have åbnet lige præcis deres branche eller område op først. Men hvordan prioriterer man det? Og hvornår kan vi forvente at komme i skole, blive klippet, komme ud at spise, se en fodboldkamp eller flyve til de varme lande? Det svar venter alle på.

Hør Seier og Heunicke tale om corona og genåbning, hvor Heunicke får muligheden for at tale ud og forklare, hvilke konkrete dilemmaer, Regeringen står med, og hvor Seier kan fortælle om, hvilke frustrationer mange af hans følgere fra erhvervslivet står i. Måske kommer de endda frem til fælles løsninger til gavn for både sundheden og økonomien?

Se hele programmet her.

Om programmet:

Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt.Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane.Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Er du interesseret i livestreaming? Læs mere om dine muligheder her.

/nyheder

Følg med på de nyeste livestreaming trends

Vil du have Danmarks (måske) skarpeste nyhedsbrev om livestreaming? Hver 14'ende dag sender vi dig de absolut vigtigste trends og viden indenfor livestreaming.
Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du at vi må sende dig den nyeste viden om livestreaming. Læs mere om hvordan vi opbevarer din data her.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.