Seier & Løkke: Hvornår får vi en borgerlig statsminister igen?

I dette liveprogram har Lars Seier inviteret tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen i studiet for at tale om situationen i blå blok.

Der er sket rigtig meget i blå blok siden valget, men ikke meget der styrker troen på, at vi ser en borgerlig statsminister lige foreløbigt. Sjældent har blå blok været mere fragmenteret, og Venstres position som den sikre leverandør af statsministerkandidater er truet. Med stor fremgang og stor selvtillid hos både Konservative og Nye Borgerlige er det svært at se en samlende figur, der kan få blokken til at fungere effektivt. Og nu er kompleksiteten måske blevet endnu større end nogensinde.

Programmets gæst: Lars Løkke

Lars Løkke Rasmussen har forladt Venstre og startet et nyt netværk, der advokerer for en samling henover midten med henblik på at isolere yderfløjene i dansk politik. Men har det nogen gang på jorden? Som Danmark mest drevne politiker skal man aldrig dømme Lars Løkke ude. Hvis nogen kan sætte en ny agenda, er det ham.

Denne gang har Lars Seier derfor inviteret Lars Løkke med i sit samtaleprogram, og han ser frem til at diskutere tilstanden i blå blok og dansk politik generelt. Corona, rigsretssager, lockdown, økonomien. Der er nok at tale om. Og så vil Seier prøve at få lidt mere indsigt i, hvor Løkke vil hen med sit nye projekt. Hvad er politikken? Hvem er budskabet henvendt til? Bliver det til et nyt parti? Skal Lars Løkke være statsminister igen? Hvordan orker han at blive ved?

x

Om programmet

Programmet hedder ”Seier &”, fordi Lars Seier hver anden uge inviterer en interessant gæst i studiet, som på et tidspunkt har gjort indtryk på ham. Èn han kan lære noget af, men også én som han måske kan lære en ting eller to. De to behøver ikke at være enige, men de taler om et emne set fra hvert deres synspunkt. Lars Seier Christensen er stifter af Saxo Bank. Han har via sin venturefond Seier Capital investeret i et hav af forskellige virksomheder inden for sine interesseområder, som tæller alt fra sport, kultur, gastronomi, IT og medier. Du kender ham nok også fra medierne, hvor han ofte optræder i et interview, fordi han har lavet en ny investering eller ment noget kontroversielt. I øjeblikket er han tilmed bogaktuel, hvor forfatteren Hanne Sindbæk har skrevet en sjov og medrivende bog om Lars’ liv som et roadtrip down memory lane. Nu kan du møde Lars Seier fra en ny vinkel, hvor man kommer dybere ned i de interesser, som han har. Det kan være alt fra oplevelser, han har prøvet, eller idéer han vil udfolde. Men kedeligt bliver det ikke.

Vi livestreamer en lang række forskellige events, så om du afholder et webinar, en konference eller noget tredje, står vi klar til at hjælpe. Læs hvordan her.

/nyheder

Følg med på de nyeste livestreaming trends

Vil du have Danmarks (måske) skarpeste nyhedsbrev om livestreaming? Hver 14'ende dag sender vi dig de absolut vigtigste trends og viden indenfor livestreaming.
Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du at vi må sende dig den nyeste viden om livestreaming. Læs mere om hvordan vi opbevarer din data her.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.