Videoproduktion der skaber resultater

Videoproduktion, kan være alt fra en simpel reklamevideo, til en virtuel produktion med greenscreen, tracking og 3D-studiedesigns. Uanset projektet er vi klar til at rådgive og hjælpe hele vejen fra ideudvikling og storyboarding til færdigt produkt.

Med flere års erfaring indenfor effektiv planlægning, undersøgelse af målgruppen og grundig udførsel sikrer vi dig et engageret publikum.

Vi fokuserer på effektive videoproduktioner og tilpasser altid produktionen så den er optimeret til at skabe resultater på sociale medier, hjemmesider eller andre kanaler. Det færdige resultat vil altid være en blanding af gennemtænkt storyline, krystalklare billeder og crisp lyd.

Kontakt os
5
Videostudier
10
Kreative specialister
Experian logo
Inspari logo
Netcompany logo
Coor logo
Better collective logo
Yousee logo
Dansk psykologisk forlag logo
Arla fonden logo
Bro logo
Danban logo
Løkke fonden logo
Djøf logo

Det kan vi hjælpe dig med

All plans include:
Film fra events
SoMe video
Præsentationsfilm
XR-produktioner
Video til hjemmeside
Kampagnefilm
/kun med SpeakerBee

Optag i vores videostudier

Mød op til varm kaffe i ét af vores studier i KBH K eller Aarhus. Studierne er til dig, der ønsker billede, lyd og video i højeste kvalitet, og tanken om et komplet setup fra teknik til gæstefaciliteter. Studierne er perfekte til optagelse af de fleste typer video. Vi møder naturligvis også gerne op til en kop kaffe ude ved jer - hvis I ønsker at filme "one site".

Se studierne her
/ind i Metaverset!

Virtual-production og xR

Med vores green screen studier gør vi det muligt at skabe et hvert form for virtuelt miljø. Vi har alle set en video optaget på et kontor, men har du nogensinde set et webinar på månen?

Med en kombination af kamera-tracking, programmer som Unreal Enigne og professionel chroma-keying, kan vi levere extended reality (xR) produktioner i højeste kvalitet.

Hvad er fordelen for jer?
Med virtuelle produktioner eller xR, kan vi skræddersye og brande et virtuelt studie så det 100% går i tråd med jeres vision. Vi kan tilføje grafiske elementer eller digitale rekvisitter, der aldrig er set før! Med andre ord; I får en unik video, der står ud fra et ellers satureret video-marked.

Se studierne her

Fokuser på det gode indhold - så klarer vi teknik og produktionsledelse

Det nyeste udstyr

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af jeres produktion, så vores research & development-team holder os konstant opdateret med det nyeste udstyr. Herunder både kamera-udstyr, lyd og værkstøjer til xR/3D.

Professionelt team

Vi har et professionelt team af kreative specialister med mange års erfaring, der har arbejdet med alt fra simpelt SoMe content til timelange avancerede produktioner.

Rådgivning af speakers

Vi sætter vores kunder først, og derfor prioriterer vi, at de føler sig komfortable foran kamera. Vi rådgiver med tips og tricks til hvordan man er bedst foran kameraet.

Post-produktion

Vores tekniker-team består af erfarne klippere, der assiterer med at redigere videoproduktioner, både fra studie, reklamefilm og virtuelle-produktioner.
/kontakt

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7925
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.