Til livestreaming og videoproduktion

Lej et professionelt videostudie i København

Hos SpeakerBee har vi fem professionelle videostudier i København til video og livestreaming i tv-kvalitet. Lej videostudierne med komplet udstyrspakke eller få hjælp til hele produktionen med vores professionelle studieteknikere.

Kontakt os

Overblik over videostudier

Premium studie til live- og video

På Amaliegade midt i København K finder du vores specialindrettede studie, som er perfekt til både livestreaming og videoproduktion. Studiet står klart med tekniker, det nyeste udstyr og lækre gæstefaciliteter.
Se studiet her
Livestreaming studie

Green screen studie med rundhorisont

I det nye Sydhavnen, finder vores komplette Green screen studie med rundhorisont. Her produceres både video- og livestreaming. Studiet giver mulighed for at bygge virtuelle studier med 3D tracking via Unreal Engine.
Se studiet her
Green Screen Studie til leje

Studie til videopodcasts
(under ombygning)

Vores lille lydisolerede studie på Amaliegade, hvorfra der produceres podcasts og video 3 faste kameravinkler. Studiet er pt. under ombygning og kan bookes igen fra oktober 2021.
Kontakt os for info
Studie til video og podcasts

Livestreaming på Café Dan Turèll

I det hyggelige cafe miljø på Café Dan Turèll, har du mulighed for at skabe dit eget talkshow, med op til 30 fysiske gæster og deltagere online. Studiet er primært til livestreaming, og udlejes kun med teknikere og fast opsætning.
Kontak os for info
Livestreaming studie på Cafe Dan Túrell

Hybrid-events på Teglværket

Vil du kombinere fysiske events med online deltagelse? I et råt og moderne miljø på Teglværket kan du have op til 700 fysiske gæster, og samtidig sende dit event online så endnu flere kan deltage. I salen har vi et fast streaming setup, der leverer krystalklare billeder til seerne derhjemme.
Kontakt os for info
Hybrid-events på Teglværket
/kontakt

Skal vi hjælpe med dit næste livestreaming projekt? 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Bjarke B. Kristoffersen
Projektleder
Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7925
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mere info om leje af SpeakerBee's studier

I København har vi fire specialbyggede livestream-studier, hvorfra du kan sende live og optage video i op til 5 kameravinkler og med professionelt lys, lyd og masser studiemiljøer inkl. green screen. Studierne står klar til at optage når I ankommer, og vores dygtige teknikere hjælper gerne med produktionsledelse, teknik, optagelse og valg af streaming- eller mødeplatform.

Møde og opholdsfasciliteter

Alle vores studier har møde-, køkken-, makeup- og opholdsfaciliteter. Vi serverer desuden altid kaffe/the/vand til vores studiegæster.

Kamera, lyd, lys, teknik og andet udstyr

Alle studier er udstyret med komplette teknik- og kamerapakker, der giver mulighed for livestreaming i HD og videoptagelse i 4K. Vil du vide mere om vores udstyr, kan du læse mere på de enkelte studiers sider, som du finder herover.

Hvad er forskellen mellem jeres studier og et tv-studie?

Formålet med vores studier er at give vores kunder mulighed for at optage video og sende live i noget der minder om tv-kvalitet. Der er således ikke tale om en komplet tv-oplevelse, men en professionalisering af det udstyr, som kan normalt ville bruge til livestreaming hjemmefra eller på kontoret.

Møbler, probs og studiebaggrunde

I vores studier finder du mange forskellige typer borde, stole, sofaer og andre møbler. Vi har ydermere er række forskellige baggrunde, og i studie 4 en komplet green screen med rundhorisont.

Kan man få hjælp af projektledere, teknikere, lydmand og kameraoperatører?

Ja! Hos SpeakerBee er vi 10 kreative teknikere og projektledere. Vi har desuden et stort netværk af specialister, der kan træde til ved specialopgaver.

Vil du høre mere om vores studier? Kontakt os nu