Studiet på Ameliegade 5B

Hybrid-events på Café Dan Turèll

Afhold debatter, foredrag og kulturelle events på Café Dan Turèll med både fysisk og online publikum på samme tid.

Kontakt os

Giv jeres events en helt ny dimension

Hold jeres næste webinar, foredrag eller event med fysiske gæster på Café Dan Turèll i København K, og stream det online til et bredt publikum samtidig. Vi reserverer caféen til 30 af jeres gæster, opsætter livestreaming med fire kameravinkler, og sender det ud på jeres hjemmeside, sociale medier eller streaming-platform. Vi sørger også for, at både seerne derhjemme, og dem på caféen, kan stille spørgsmål til oplægsholderne.

Vi håndterer alle dele af arrangementet. I skal blot sørge for at levere et godt indslag, og invitere de interessenter, som har fortjent en lærerig og underholdende aften.
Kontakt os

Sådan fungerer hybrid-events på caféen

I cafeen har vi opsat fire streaming kameraer og lydudstyr, så vi kan producere en professionel online udsendelse. Desuden er der et podie med op til 3 deltagere, der fungerer som scene, hvorfra både gæster i caféen og seerne online kan følge med. Caféen er perfekt til webinarer, foredrag, stand-up, kultur events og lign.
30 fysiske gæster
Livestreaming via link uden seerbegrænsning
Fire kameravinkler, god lyd
Spørgsmål fra både fysisk og online publikum

Det bør du vide

Underholdning

På scenen er der plads til 3 talere - typisk to gæster og en vært. I kan vælge at være stående, siddende på barstole eller ved et normalt cafébord. I står selv for aftenens indslag. Der er mulighed for at modtage spørgsmål fra gæsterne i caféen og seerne online.

Livestreaming

Vi sørger for al teknikken, opsætter kameraer, lyd og sender videoen ud live på jeres foretrukne platform. Send på jeres hjemmeside, sociale medier eller lad os hjælpe med en dedikeret livestreaming platform.

Mad og drikke

Café Dan Turèll serverer et bredt udvalg af øl, vin og spiritus i alle prisklasser, og lette retter inkl. hofretten chili con carne.

Hvad koster det?

Et event på Café Dan Turèll koster DKK 15.000  ex. moms. Dette er inkl. livestreaming i ca. 45 min., adgang til 30 gæster og valgfrie drikkevarer/mad for DKK 5.500. I baren kan der tilkøbes ekstra drikkevarer og mad efter behov.
/kontakt

Vil du vide mere hybrid events på Café Dan Turèll?

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Bjarke B. Kristoffersen
Projektleder
Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7925
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.