Green Screen Studie

Professionelt green screen studie i København

Producer video og virtuelle-produktioner i vores green screen studie med rundhorisont. Vi kan hjælpe med forberedelse, optagelse, keying, 3D green screen baggrunde, post-produktion og tracking.

Kontakt os

Se billeder fra studiet her

Studiespecifikationer

25 kvm studie, møde og opholdsfaciliteter

Udover selve studiet, der tillader 3 deltagere i studiet på samme tid og tilpassede 3D studiedesigns, tilbyder vi greenrooms som; lækre mødefaciliteter, loungeområde og make-up rum, så I fremstår endnu skarpere foran kameraet.

Få hjælp til HELE produktionen, eller lej et fuldt udstyret studie

Vores projektledere og teknikere kan hjælpe med hele processen inkl. planlægning, optagelse og post-produktion. Vi tilbyder rådgivning fra A-Z, bl.a. sparring i pre-produktionen, 3D-visualisering af studieopsætning og vejledning til markedsføring.

Vi streamer sikkert til alle kanaler

Send jeres endelige produktioner på Zoom, Teams, Vimeo, Facebook, Youtube og alle andre streaming- og møde platforme. Er du i tvivl, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige.

Nå et større publikum og bredere målgrupper

Med videoproduktion i vores green screen studie, kombineret med vores rådgivning og mange års erfaring - kan vi sammen tage dit projekt til nye højder og på den måde nå ud til flere personer.

4K produktioner og virtuelt design

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af jeres produktion, så vores research & development-team holder os konstant opdateret med det nyeste udstyr. Herunder førende teknik indenfor virtuelle produktioner som kameraer, 3D-visualisering og tracking.

Ekstra materiale til JERES markedsføring

Tag jeres publikum med backstage! Vi tilbyder udover jeres primære produktion, altid optagelse "behind the scenes" af jeres webinar eller online event - som I kan bruge til markedsføring på LinkedIn eller anden SoMe-kanal.


Postproduktion

Vores tekniker-team består af erfarne klippere, der assiterer med at redigere videoproduktioner, både fra studie, reklamefilm og virtuelle-produktioner.

Lyd og akustik

Alle vores studier er lyd- og akustikbehandlet. Vi bruger high-end lydudstyr så alle jeres seere kan høre det hele, klart og tydeligt!
/kontakt

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7925
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ofte stillede spørgsmål vores Green Screen studie

Kan man nøjes med at leje studiet?

Ja. Vi udlejer både studiet og hjælper med fuld produktion af både video og livestreaming. Vi har også et komplet teknisk setup ink. kameraer, lys og lyd.

Hvordan virker det?

Hele vores studie er malet grønt, og der er ingen kanter eller hjørner - også kaldet rundhorisont eller cyclorama. Når vi filmer, erstatter vores teknikere via vores produktionssoftware, de grønne farver med billeder, grafik eller video, som kun kan ses på det færdige resultater. Det giver mulighed for, at placere personer og objekter I alle typer miljøer. Af samme årsag, er det en rigtig dårlig ide, at have grønt tøj på til optagelse.

Bygger I virtuelle studier?

Ja. Vi bygger både 2D og 3D virtuelle studiebaggrunde. Vi har et udvalg af standard designs, og vi bygger også skræddersyede studiemiljøer.

Hvilke green screen baggrunde kan man lave?

Vi kan bruge alt fra enkle farver, billeder og grafikker til avancerede 3D og virtuelle produktioner, hvor kameraerne tracker personerne i billedet, således at de kan bevæge sig rundt i billedet.