Studiet på Amaliegade 5B

Videostudie til produktion af video og livestreaming

Producer video og send live fra vores fuldt udstyrede videostudie i København K. Vi hjælper fra A-Z med forberedelse, optagelse, post-prduktion og rådgivning hele vejen af jeres næste webinar, virtuelle event, online møde eller videoproduktion.

Kontakt os

Billeder fra studiet

Optagelse i videostudie

Studiespecifikationer

60 kvm studie, møde og opholdsfaciliteter

Udover det store studie, der tillader 5 deltagere i studiet på samme tid, forskellige baggrunde og professionelle studie-props, tilbyder vi greenrooms som; lækre mødefaciliteter, loungeområde og make-up rum, så I fremstår endnu skarpere foran kameraet.

Få hjælp til HELE produktionen, eller lej et fuldt udstyret studie

Vores projektledere og teknikere kan hjælpe med hele processen inkl. planlægning, optagelse og post-produktion. Vi tilbyder rådgivning fra A-Z, bl.a. sparring i pre-produktionen, 3D-visualisering af studieopsætning og vejledning til markedsføring.

Vi streamer sikkert til alle kanaler

Send live på Zoom, Teams, Vimeo, Facebook, Youtube og alle andre streaming- og møde platforme. Er du i tvivl, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige. Vores dedikerede fiber-forbindelser og enterprise Vimeo subscribtion, sikrer krystalklar streaming.

Nå et større publikum og bredere målgrupper

Med livestreaming og videoproduktion kombineret med vores rådgivning og mange års erfaring - kan vi sammen tage dit projekt til nye højder og på den måde nå ud til flere personer.

Video og stream i HD og 4k

Send live i HD eller optag video i 4K med det bedste udstyr på markedet.
Vi lægger stor vægt på kvaliteten af jeres produktion, så vores research & development-team holder os konstant opdateret med det nyeste udstyr.

Ekstra materiale til JERES markedsføring

Tag jeres publikum med backstage! Vi tilbyder udover jeres primære produktion, altid optagelse "behind the scenes" af jeres webinar eller online event - som I kan bruge til markedsføring på LinkedIn eller anden SoMe-kanal.


Postproduktion

Vores tekniker-team består af erfarne klippere, der assiterer med at redigere videoproduktioner, både fra studie, reklamefilm og virtuelle-produktioner.

Lyd og akustik

Alle vores studier er lyd- og akustikbehandlet. Vi bruger high-end lydudstyr så alle jeres seere kan høre det hele, klart og tydeligt!

Vil du vide mere om studiet på Amaliegade?

/lokation

Her finder du studiet

/kontakt

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7925
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ofte stillede spørgsmål om vores videostudie

Hvad kan man producere i studiet?

Kan man leje studiet med en studietekniker?

Ja, som udgangspunkt lejer vi altid vores videostudie ud med en eller flere teknikere. De kan hjælpe med alt fra opstilling, optagelse, lyd og postproduktion. Vores projektledere hjælper også gerne med planlægning af indhold, udarbejdelse af run-downs, markedsføring- og valg af platforme til online events og webinarer.

Møbler, props og studiebaggrunde

I studiet finder du en bred vifte af stole, pulte, borde og andre typer props. Vi har desuden flere forskellige baggrunde, og tilbyder også green screen studier samt design af 3D-miljøer så I kan få et 100% skræddersyet og brandet studiedesign.

Hvordan fungerer det?

En typisk booking af vores studie inkluderer 1 stk. tekniker, en telefonisk brief med en projektleder forud for dagen. På selve dagen har man adgang til vores lounge 15 min før, hvor der vil være toilet/bad, makeup-rum og kaffe/the/vand. Når man bydes velkommen i studiet, vil vores teknikere gennemgå studie og dagens program, før vi gør klar til optagelser. Når vi livestreamer afholder vi typisk teknik-, lyd- og videotest mindst en time før start.

Har du flere spørgsmål?