Studiet på Ameliegade 5B

Videostudie til produktion af video og livestreaming

Producer video og send live fra vores fuldt udstyrede videostudie i København K. Vi hjælper med forberedelse, optagelse og post-prduktion og jeres næste webinar, virtuelle event, online møde eller videoproduktion.

Kontakt os

Billeder fra studiet

Optagelse i videostudie

Studiespecifikationer

40 kvm studie, møde og opholdsfasciliteter

De mange kvm giver plads til op til 5 deltagere på skærmen på samme tid.

Lej studiet med udstyr eller få hjælp til hele produktionen

Vores projektledere og teknikere kan hjælpe med hele processen inkl. planlægning, optagelse og post-produktion.

Vi streamer til alle kanaler

Send live på Zoom, Teams, Vimeo, Facebook, Youtube og alle andre streaming- og møde platforme. Er du i tvivl, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige.

1 gbit fiber internet og backup

Vores 2x 1 Gbit og kablede fiber forbindelse sikrer at du aldrig mister kontakten til publikum. Yderligere har vi enterprise Vimeo subscription, der sikrer dedikeret trafik og krystalklar streaming.

Video og stream i HD og 4k

Send live i HD eller optag video i 4K med det nyeste udstyr fra bl.a. Black Magic, lyd fra Neumann, lys fra Velvet samt teleprompter og reference monitor.

Premium studiefasciliteter

Vælg mellem forskellige baggrunde, props og præsentationskræm til dit set. Nyindrettede mødelokaler, green-room med 82” fladskærm, makeuprum og fuldt udstyret køkken.


Postproduktion

Hent dine rå video- og lydfiler via vores online server, eller lad os klippe dit indhold ned til mindre klip, der er optimeret til sociale medier, hjemmesider m.m.

Lyd og akustik behandlet

Alle vores studier er lyd- og akustikbehandlet.

Vil du vide mere om studiet på Amaliegade?

/lokation

Her finder du studiet

/kontakt

Vil du vide mere om studiet?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden 24 timer.

Bjarke B. Kristoffersen
Projektleder
Amaliegade 5b, 1256 KBH K 
Telefon: 9384 7924
Mail: info@speakerbee.tv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ofte stillede spørgsmål om vores videostudie

Hvad kan man producere i studiet?

Kan man leje studiet med en studietekniker?

Ja, som udgangspunkt lejer vi altid vores videostudie ud med en eller flere teknikere. De kan hjælpe med alt fra opstilling, optagelse, lyd og postproduktion. Vores projektledere hjælper også gerne med planlægning af indhold, udarbejdelse af run-downs, markedsføring- og valg af platforme til online events og webinarer.

Møbler, probs og studiebaggrunde

I studiet finder du en bred vifte af stole, pulte, borde og andre typer probs. Vi har desuden flere forskellige baggrunde, og mulighed for at opsætte Green Screen til produktioner med virtuelle baggrunde.

Hvordan fungerer det?

En typisk booking af vores studie inkluderer 1 stk. tekniker, en telefonisk brief med en projektleder forud for dagen. På selve dagen har man adgang til vores lounge 15 min før, hvor der vil være toilet/bad, makeup-rum og kaffe/the/vand fascilitet. Når man bydes velkommen i studiet, vil vores teknikere gennemgå studie og dagen, før vi gør klar til optagelser. Når vi livestreamer afholder vi typisk teknik, lyd og videotest mindst en time før start.

Har du flere spørgsmål?